Ciléngkrang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ciléngkrang

Peta lokasi Kacamatan Ciléngkrang
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 30,12 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 54.076 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Ciléngkrang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png