Obrolan:Coét

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ké ké ké... Naha coét bet kaasup pakarang? Pakarang mah pan senjata. Henteu cekap "alat" baé? Atawa maksudna pakakas meureun? --kandar 09:50, 3 Oktober 2006 (UTC)

Hahaha... nya puguh éta Kang... tadi téh deuk diganti, tapi geus aya tumbuna. Nyaah. Tapi bisa ogé da lamun dijadikeun pakarang, keur salaki jeung pamajikan nu keur paséa, tinggal diblngkeun, praaaanngngngng. Sok lah atuh, digentos pakakas, atawa alat. Ari kategorina mah ku kuring téh diasupkeun ka parabotan. --tedi
Tah éta, sebut wé "parabot dapur". --kandar 14:25, 3 Oktober 2006 (UTC)