Obrolan:Daptar Présidén Indonésia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sanes kedahna ieu teh lebet kana Daptar Presiden RI? --tedi 12:00, 17 Séptémber 2006 (UTC)

?... maksadna? bade kana artikel Daptar Présidén RI, atanapi alihkeun kana citakan:Présidén Indonésia..? -- ° kang iwan ° 12:04, 17 Séptémber 2006 (UTC)

Tos dicobian Kang ... Runtuyan nami Presiden ku abdi dilebetkeun kana Daptar Presiden Indonesia. Sedengkeun Presiden Indonesia, sapertos di Wikipedia Indonesia, lebetna ngeunaan naon eta Presiden, kawenangan, jsb ... tos dikopi tina idwiki, kantun narjamahkeun. Upami peryogi, ditingali deui Kang, kalebet kategorina. Nuhun Kang--tedi 12:45, 17 Séptémber 2006 (UTC)