Obrolan:Dialog

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

@Firmansyah111 Ieu mangrupa hasil ngajén artikel sadérék. Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan -
  • Wikifisasi -
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori -

Catetan

  • Ropéa kecap : ratapan-kasedih, peristiwa kematian-kajadian tilar dunya, nilar-tilar dunya, cinta-tresna/katresna.
  • Sangkan leuwih rinci lamun patali jeung wanda (jenis), bagian, jsb mending kénéh jadi subbab.
  • Legaan deui artikelna ku sumber sanés.
  • Perhatikeun ngalarapkeun vokal e, eu, é. Saperti dina teh-téh", nyaeta-nyaéta, jsb.
  • Sing telik dina nangtukeun wikifikasi (sakur warna kecap nu bisa dijadikeun deui artikel sangkan ambahan artikel téh lega).

Sumanget!! Mangga tiasa diédit deui nya! --YogiYY (sawala) 10 Nopémber 2017 07.21 (UTC)