Obrolan:Dukuh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bilih lepat.. nami kokosan mah bilih nujul kana spésiés nu bénten.. Sopianwar (sawala) 22 Maret 2016 06.34 (UTC)