Obrolan:Hanjuang, Bungbulang, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

saleresna hanjuang teh masih aya bahkan loba lahan anu kosong/lahan tidur, kusabab kitu mangga saha bae anu bisa ngamajuken desa kuring diantos pisan..........?