Hanjuang, Bungbulang, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hanjuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBungbulang
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuasep rahayu efendi
Lega712 ha
Pangeusi8500
Kapadetanpadet pisan

Hanjuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Baca ogé[édit | édit sumber]

  • Hanjuang, tutuwuhan nu ku urang Sunda ilahar dipelak di wates tanah

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bungbulang | Hanjuang | Gunamekar | Tegallega | Mekarbakti | Margalaksana | Sinarjaya | Mekarjaya | Cihikeu | Wangunjaya | Bojong


Gnome-home.svg