Lompat ke isi

Mekarbakti, Bungbulang, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mekarbakti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mekarbakti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBungbulang

Mekarbakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Bungbulang, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bungbulang | Hanjuang | Gunamekar | Tegallega | Mekarbakti | Margalaksana | Sinarjaya | Mekarjaya | Cihikeu | Wangunjaya | Bojong