Obrolan:Kembung bikang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ronda 1[édit sumber]

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 300 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya kénéh kalimah nu can aya rujukanna
  • Minimal 5 rujukan - Kakara 4 kurang 1
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Aya kénéh kekecapan jeung struktur kalimah nu masih kénéh gaya malayu.
  2. Diusahakeun rujukanna diwuwuhkeun di unggal tungtung kalimah.
  3. Kategori nu diwuwuhkeun kudu disungsi heula, na enya ieu kembung bikang téh sato has Sunda?.

Mung sakitu heula panginten ti abdi nu kapendak téh, haturan.--Uchup19 (SAB17)  15 Méi 2017 12.49 (UTC)

Kang @Uchup19‎, parantos diropéa, kumaha ayeuna?--Emod Morales (sawala) 5 Juni 2017 16.27 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  7 Juni 2017 07.37 (UTC)