Obrolan:Kitab

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Wawanohan Atuh I, Teu butuh Lanceuk Tingkat ? nginjem buku dek kasaha ? ka Godzila donal trump ? @ILHAM AL FAHMI.--Rafikyit1 (sawala) 19 Séptémber 2018 09.18 (UTC)[balesan]