Obrolan:Kitab

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wawanohan Atuh I, Teu butuh Lanceuk Tingkat ? nginjem buku dek kasaha ? ka Godzila donal trump ? @ILHAM AL FAHMI.--Rafikyit1 (sawala) 19 Séptémber 2018 09.18 (UTC)