Obrolan:Lauk kembung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ronda 1[édit sumber]

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 300 kecap - Kurang
  • Rujukan dina unggal kalimah - Kur 3 kalimah nu aya rujukanna, deuih rujukan nomer 2 teu jelas pedaran bukuna
  • Minimal 5 rujukan - rujukan nomer hiji nu jelas mah
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Aya kénéh kekecapan jeung struktur kalimah nu masih kénéh gaya malayu.
  2. Diusahakeun rujukanna diwuwuhkeun di unggal tungtung kalimah.
  3. Saupamana acan aya maksad ngamekarkeun ieu artikel sangkan kana kategori sampurna, saéna mah dipindahkeun ka kategori taratas baé.

Mung sakitu heula panginten ti abdi nu kapendak téh, haturan.--Uchup19 (SAB17)  15 Méi 2017 12.44 (UTC)

Kang @Uchup19‎, parantos diropéa, kumaha ayeuna?--Emod Morales (sawala) 1 Juni 2017 18.48 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  3 Juni 2017 06.39 (UTC)