Obrolan:Liang Heunceut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa lemesna heunceut nyaeta palawangan, omat basa lemes satiasa-tiasa kedah dilarapkeun dina basa sadidinten. Sok komo payuneun murangkalih urang kedah apik tata titi undak usukna, tegesnamah tumpa-tumpa.