Obrolan:Maung tutul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

'tutul' atanapi 'totol'? - DiN 00:08, 26 Agustus 2006 (UTC)

nepangkeun. pamanggih simkuring, 'totol' wae Kang rupina mah - tedi 21:23, 26 Agustus 2006 (UTC)