Obrolan:Pasar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

enggal lereskeun, bisi dihapus :p --Aditia.Gunawan (sawala) 21 Nopémber 2011 15.46 (UTC)