Obrolan:Sisindiran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

aya warung sisi jalan rame pisan citameng awewena luak-leuik geulis pisan ngagoreng


gak tau ahh kelanjutan nya ap

aya sisindiran lainna teu


diantosnya