Obrolan:Steven Spielberg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anu kirangna mah,

  1. ngaran Steven Spielberg na ulah hilap dicitak kandel dina awal kalimah paragraf munggaran
  2. saéna mah kanggo umur nganggo citakan {{lahirmati}}
  3. dina subbab "Bigrafi" teu kedah disebut deui lahirna
  4. susunan kalimahna diperenahkeun deui dina kalimah mimiti di subsubbab "awal karir" anu saatos kecap "salila kuliah" nya perlu nganggé koma atawa teu kedah
  5. kecap "pengahargaan" jeung "penghormatan" rupina mah digentos waé ku kecap sundana atanapi disundakeun

Kitu waé, mangga diropéa deui sangkan langkung hadé, cag! --Uchup19 (SAB17)  6 Méi 2017 21.25 (UTC)