Obrolan:Suku

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Interwiki[édit sumber]

Interwikina langkung tegep mun ditambihan, margi umum ari kecap suku mah, seueur babandingan dina basa sejenna. Nuhun. --Aditia.Gunawan (sawala) 25 Nopémber 2011 20.04 (UTC)Reply[bales]