Obrolan:Sunami

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katingalina mah artikel tsunami kedah dihijikeun sareng sunami yeuh. Kumaha tah prakprakannana? --Tedi 11:53, 16 Juli 2007 (UTC)