Obrolan:Ucing sumput

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ucing garong, numutkeun basa sunda, Ucing Garong nyaeta ucing anu sok maling kana lauk atawa dahareun jelema. Biasana ucing garong beungeut na rada sangar katingalina.