Obrolan Wikipedia:Keur lumangsung/Élmu jeung téhnologi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

karek kapangih ...Biggrin-smiley.png (ari eiu naon??) peryogi teu? (badé di urus moal?)--° kang iwan ° 18:02, 8 Oktober 2006 (UTC)

Hahaha ..., kumaha Kang Kandar waé Kang, naha naon maksadna ngadamel ieu di dieu. Ucing-ucingan sugan kapanggih ku Kang Iwan, atanapi kumaha? --tedi 18:05, 8 Oktober 2006 (UTC)
Kang, katingalina Kang Kandar bade ngadamel sapertos dina enwiki. Janten, kedah dimodif tina kondisi ayeuna, tapi sigana mah judulna perlu dirobih nya, da ngandung kata events, numana dina tarjamah samentara ieu jadi "Keur lumangsung". Kumaha tah, klarifikasi ti nu gaduh hajat --tedi 23:20, 8 Oktober 2006 (UTC)