Obrolan citakan:Bulan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Unggal tanggal tiap bulanna masih kénéh coréngcang. Dihaturanan kanggé ngalengkepanna.--Yusup_Ramdani  9 Juli 2015 17.34 (UTC)