Obrolan citakan:Bulan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Unggal tanggal tiap bulanna masih kénéh coréngcang. Dihaturanan kanggé ngalengkepanna.--Yusup_Ramdani  9 Juli 2015 17.34 (UTC)