Obrolan citakan:Bulan

    Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

    Unggal tanggal tiap bulanna masih kénéh coréngcang. Dihaturanan kanggé ngalengkepanna.--Yusup_Ramdani  9 Juli 2015 17.34 (UTC)Balas[bales]