Obrolan citakan:Bulan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Unggal tanggal tiap bulanna masih kénéh coréngcang. Dihaturanan kanggé ngalengkepanna.--Yusup_Ramdani  9 Juli 2015 17.34 (UTC)