Obrolan kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

ieu teh teu lépat? ari nusanes di kategorikeun Kalurahan/désa di Jawa Barat, ari ieu langsung ka Kategori:Kalurahan/désa di Indonésia ? --° kang iwan ° 22:37, 8 Oktober 2006 (UTC)

Saur saha teu lepat? Puguh lepat. :)) --tedi 23:12, 8 Oktober 2006 (UTC)