Obrolan pamaké:Jendralojek

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wilujeng sumping[édit sumber]

Wilujeng sumping mang, bagja pisan.--yusup_ramdani  27 Désémber 2019 08.15 (UTC)