Obrolan pamaké:MRFazry

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Obrolan pamaké:Redyka94)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké MRFazry ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Naval Scene (sawala) 04:44, 9 Januari 2011 (UTC)


STOVIA[édit sumber]

Hatur nuhun pikeun sumbangan anjeun di artikel STOVIA. Muga waé anjeun betah di Wikipedia Sunda. Salam, Naval Scene (sawala) 04:47, 9 Januari 2011 (UTC)

Re:Opat Jawara[édit sumber]

Bung Redyka94, jujur saya kurang begitu mengikuti perkembangannya Opat Jawara, karena saya panitia di Papat Limpad. Apakah anda mau bantu terlibat penyelenggaraan Opat Jawara? Mungkin bisa mencoba untuk menghubungi Bung Kandar. Salam, Naval Scene (sawala) 12:54, 21 April 2011 (UTC)

Hello Redyka94[édit sumber]

Sorry to bother you but we are looking for someone who could translate and upload on su.wikipedia thia page or a part of it (stub): [1]. When you have time can you help us ? thanks !--Aeron10 (sawala) 05:02, 14 Méi 2011 (UTC)

Thanks a lot ! Very very kind of you: we are so grateful !!--Aeron10 (sawala) 19:09, 14 Méi 2011 (UTC)

Hello[édit sumber]

Sorry to bother you, but we need to find someone who could translate and upload on su.wikipedia Kara and Josh Duhamel. Can you help us ? Thanks a lot Tsuchiya Hikaru (sawala) 22 Oktober 2011 20.16 (UTC)