Obrolan pamaké:Subagiyog707

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Delete[édit sumber]

Sampurasun! Naha anjeun bet nambahan Citakan:Delete kana babaraha artikel di Wikipédia basa Sunda? Padahal éta artikel téh geus nyumponan sarat minimal artikel.

Tuluy, naha anjeun kalahkan mindahkeun babaraha kaca, saperti ieu? Padahal, ngaran judul artikel saméméhna geus luyu jeung artikel nu sarua di Wikipédia basa Indonésia.

Punten ulah sagawayah ngédit, nambahan citakan:delete atawa mindahkeun judul artikel tanpa alesan anu jelas mah. Lamun hal ieu terus dilakukeun ku anjeun, ieu kaasup vandalisme. Hatur nuhun! A2613 (sawala) 3 Séptémber 2019 04.58 (UTC)