Obrolan portal:Panglawungan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kang, kolom "Warta Wikipedia" nu beulah katuhu, warnana pias teuing. Dina PC biasa mah katingali keneh borderna, tapi dina laptop kuring warnana ampir bodas keneh. Rada ditambih kontrasna Kang! Nuhun --tedi 23:16, 3 Oktober 2006 (UTC)

Bantuan terjemahan[édit sumber]

Mohon bantuan terjemah http://ms.wikipedia.org/wiki/1_SGM kepada bahasa Sunda secara lengkap untuk diguna sebagai template bagi rencana lainnya. Yosri (sawala) 11 Pébruari 2013 18.30 (UTC)