Oligarki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Oligarki mangrupa istilah dina katatanagaraan, anu ngandung harti kakawasaan nagara atawa pamaréntahan téh dikawasa ku sagolongan élit tertentu, misalna dikawasa ku kaom militér atawa para borjuis anu baroga modal atawa kakayaan anu gede sahingga ngajadikeun maranéhna boga kakuatan pikeun ngawasa masarakat anu aya di antara maranéhanana.

Nulis.jpg