Onohazumba, Onohazumba, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Onohazumba
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanOnohazumba

Onohazumba nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Onohazumba, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Onohazumba, Nias Kidul


Gnome-home.svg