Onozitoli Sawo, Sawo, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Onozitoli Sawo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanSawo

Onozitoli Sawo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sawo, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sawo, Nias Kalér


Gnome-home.svg