Oophoritis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oophoritis
Classification & external resources
ICD-10 N70.
ICD-9 614.0-614.2
DiseasesDB 9748
eMedicine med/1672 
MeSH D009869

Oophoritis nyaéta inflamasi ovarium.

Mindeng ogé yén panyakit ieu katingali minangka kombinasi jeung salpingitis (inflamasi solobong fallopii).

Tempo oge[édit | édit sumber]


Rod of asclepius.png