Opat kalima pancer

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Opat Kalima Pancer teh nyaeta palsapah kahirupan urang Sunda anu geus ngahiji ngajadi darah daging dina ketak kahirupan, rengkak saparipolah urang Sunda,. eta kusabab karuhun urang geus bisa maca alam jeung ka-hakikianana. Terus nyurup kana gerak, musik, itungan, jeung ampir sakabehna ngagunakeun dasar kahirupan opat kalima pancer. Ieu palasah teh diserep ti Jawa, kalawan ngaran papat kalimo pancer.