Opat kalima pancer

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Opat Kalima Pancer téh nyaéta palsapah kahirupan urang Sunda anu geus ngahiji ngajadi darah daging dina ketak kahirupan, rengkak saparipolah urang Sunda,. éta ku sabab karuhun urang geus bisa maca alam jeung ka-hakikianana. Terus nyurup kana gerak, musik, itungan, jeung ampir sakabéhna ngagunakeun dasar kahirupan opat kalima pancer. Ieu palasah téh diserep ti Jawa, kalawan ngaran papat kalimo pancer.