DMOZ

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Open Directory Project)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Open Directory Project
DMOZ logo.png
URLdmoz.org
Komérsial?No
RupaDiréktori wéb
RégistrasiTeu kudu
Lisénsi eusiCreative Commons Attribution 3.0 Unported
Nu mibandaNetscape (AOL)
Nu nyieunNetscape
Mimiti5 Juni 1998
Réngking AlexaCitakan:DecreasePositive 704 ()[1]

Open Directory Project (ODP), kawanoh ogé salaku Dmoz (ti directory.mozilla.org, ngaran domain aslina), nyaéta hiji diréktori kontén kabuka multi-basa ti tutumbu World Wide Web. Loka ieu dipibogaan ku Netscape tapi diwangun jeung diurus ku hiji komutas éditor sukarélawan.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Portal box

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Dmoz.org Site Info". Alexa Internet. Diakses tanggal 2012-05-02. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Netscape Citakan:Time Warner


Nulis.jpg