Orahili, Sirombu, Nias Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Orahili
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanSirombu

Orahili nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sirombu, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sirombu, Nias Kulon


Gnome-home.svg