Orahili Faomasi, Luahagundre Maniamolo, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Orahili Faomasi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLuahagundre Maniamolo

Orahili Faomasi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Luahagundre Maniamolo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Luahagundre Maniamolo, Nias Kidul


Gnome-home.svg