Orudua Sibohou, Ulususua, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Orudua Sibohou
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUlususua

Orudua Sibohou nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulususua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Ulususua, Nias Kidul


Gnome-home.svg