Mobil

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Otomotif)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pinneberg Mobil

Wangenan Mobil[édit | édit sumber]

Mobil numutkeun kamus nya éta otomobil atawa oto (automobiel, asal tina autos basa Yunani nu hartina pribadi, jeung mobilis basa Latin anu hartina bisa obah, sarupa tutumpakan nu bisa maju lantaran maké béngsin. [1]

Jenis-jenis Mobil[édit | édit sumber]

Kapribadian lalaki disawang tina jenis mobilna[édit | édit sumber]

Jenis mobilna (a) Hammer atawa SUV resep kana tangtangan jeung alam jadi ulah miharep bisa ngabantuan ngurus budak sabab resepna tangtangan. [2] (b) Sedan sporty Lalaki ieu miboga pamikiran anu praktis, jeung pinter, sarta miboga rasa cinta nu gedé kana hiji hal. Dina atikanna mangrupa jalma nu pinter jeung resep kana olahraga sarta pribadi anu marahamay jeung cocog jeung sagala hal anu kahayangna.[2] (c) Minivan ngagambarkeun lalaki anu gampang ambek sarta babarian. [2] (d) Jeep ngagambarkeun lalaki nu mikanyaah ka kulawargana tur anu dipikacintana sabab jeep teh mobil anu kuat anu bisa ngajagaan anu di jerona tina kahirupan .[2] (e) [Sedan mewah] ngagambarkeun lalaki anu mikacinta kaméwahan dina hirupna, kaasup jalma nu sarakah sabab ngarasa teu sugema waé teu malire ka sisi jeung kahirupan nu sejenna da ari jelema mah mahluk sosial teu bisa hirup mun euweuh bantuan ti nu séjén jadi kurang sosialis [2]

Galeri[édit | édit sumber]

mobil

Sumber[édit | édit sumber]

  1. R.Satjadibrata.2005. Kamus Basa Sunda R.Satjadibrata . Bandung. Kiblat. Halaman250.
  2. a b c d e http://kosmo.vivanews.com/news/read/246448 -intip-kepribadian-pria-lewat-jenis-mobilnya (id) (diakses ping 16 Oktober 2011)
Nulis.jpg