Pamaké:مقفلة حديثا

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Senén, 27 Méi 2024 · 19 Zulkaidah 1445 H / 1955 · 15.00 [w:UTC UTC] ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng sumping di halaman pangguna kuring! Judul pangguna ditarjamahkeun tina basa Arab salaku "Nembe Henteu dikonci" Upami anjeun hoyong ngahubungi kuring, punten didatangan halaman diskusi.

Ieu mangrupikeun pangdeudeul wikipedia rusia kuno..
Katerangan Babel Pamaké
ru-N Русскийродной язык этого участника.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
orv-3 This user has advanced knowledge of Old Russian.
cu-3 сь польꙃєватєл҄ь глаголѥтъ словѣньскꙑ добрѣ
su-2 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda hambalan panengah.
otq-1 This user has basic knowledge of Querétaro Otomi.
Pamaké dumasar basana



Basa Arab: مقفلة حديثا