Pamaké:Ananta G

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nepangkeun,,, wasta teh Aditia. Kuliah di Jurusan Bahasa Daerah UPI Bandung. Nu jadi "interest" sahenteuna mun ngambeuan hal-hal nu patali jeung kasundaan, utamana seni jeung sastra. nuhun ach.

Ananta G 03:40, 28 Juni 2007 (UTC)