Obrolan pamaké:Ananta G

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Ananta G ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi 09:26, 8 Pébruari 2007 (UTC)


Hasan Mustapa[édit sumber]

Kang Ananta, artikel ngeunaan HHM tos aya, tiasa ditingal di Hasan Mustapa. Saena ieu artikel dihijikeun sareng artikel nu tos aya eta. Carana mah nya kari ngalebetkeun komponen2 anu can aya di artikel anu lami, lajeng kaca ieu dirobah jadi ukur kaca alihan (redirect).

Supados henteu aya deui kajadian kawas kieu, samemeh ngadamel artikel anyar teh saena mah disusud dina panyungsi heula, naha artikel nu bade didamel teh leres2 can aya atawa atos. Nuhun. --kandar 11:13, 27 Juni 2007 (UTC)