Pamaké:Az1568

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

m:User:Az1568

Userboxes
Broom icon.svg This user is a member of the
Small Wiki Monitoring Team.
en This user is a native speaker of English.


su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.