Pamaké:Byrial

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Citakan:User da
eo-3 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per alta nivelo de Esperanto.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Citakan:User no-2
sv-1 Denna användare har baskunskaper i svenska.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Téang Basa pamaké

Please see my Danish user page for info, and contact me at my Danish user talk page. Thanks.