Pamaké:Caiaffa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
Citakan:User pt
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
Citakan:User es-2
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
it-1 Questo utente può contribuire con un livello semplice di italiano.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké