Pamaké:Diupwijk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
sv Denna användare talar svenska som modersmål.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
no-1 Denne brukeren/brukaren kan litt Norsk.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké