Pamaké:Ds02006

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.