Pamaké:Edgar181

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

w:en:User:Edgar181

Wikipedia:Babel
en This user is a native speaker of English.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké