Pamaké:Ev

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Wikipedia:Babel
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


es Este usuario es hablante nativo de español.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-1 Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Téang Basa pamaké

meta:User:Ev



( Please, help me by adding a similar message in Sundanese at the top of the list, and removing this petition at the same time. Thanks :-)