Pamaké:Gombang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.


su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.

Maap, henteu tiasa basa Sunda. Profil saya di Wikipedia Indonesia