Pamaké:HiW-Bot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
Téang Basa pamaké