Pamaké:Horst

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hi, I'm a sysop on cs:wiki. See cs:user:Horst.

Wikipedia:Babel
cs Tomuto uživateli je čeština mateřským jazykem.
su-0 Pamaké ieu teu ngarti basa Sunda, atawa saeutik-saeutik ngartina.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
Téang Basa pamaké