Pamaké:Ilhambot/kotretan/CSV/cau

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

cau nyaéta sarupaning anu boga kabiasaan ngorok, lantaran manehna sok nguseup.


Nulis.jpg